Ελληνικά English Deutsch Español

Ψυγειομεταφορές

Στην προσπάθειά μας για εξασφάλιση των πλέον  ιδανικών συνθηκών κατά την διάρκεια μεταφοράς κάθε είδους προϊόντος, προχωρήσαμε στην δημιουργία τμήματος μεταφοράς υπό διαρκώς ελεγχόμενες συνθήκες. Για ευκολία και συντομία επικράτησε το τμήμα αυτό να καλείτε τμήμα «Ψυγειομεταφορών».

Κατά την μεταφορά ενός ευρέου φάσματος ετοίμων προϊόντων, ανταλλακτικών καθώς και πρώτων υλών απαιτούνται συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερισμού. Σε πολλές περιπτώσεις ενώ υπάρχει ανοχή στις μεταβολές των συνθηκών αυτών, εντούτοις είναι απαγορευτικές οι απότομες μεταβολές τους.

Είναι γεγονός ότι  για να μεταφερθεί ένα προϊόν από  ή προς ένα προορισμό πιθανά θα περάσει από διάφορες συνθήκες διασχίζοντας πεδιάδες, περνώντας ορεινούς όγκους, αλλά και σημαντικό χρονικό διάστημα σε κλειστά και θερμά αμπάρια οχηματαγωγών πλοίων. Με τα φορτηγά κοινού φορτίου τόσο με μουσαμά όσο και κλούβες αδυνατούμε να επέμβουμε διαμορφώνοντας τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

Για την υπέρβαση των προβλημάτων αυτών χρησιμοποιούμε φορτηγά τύπου «ψυγείου» όχι  μόνο για κατεψυγμένα ή χρήζοντα συντήρησης εμπορεύματα, αλλά για οτιδήποτε επιθυμούμε να ταξιδέψει σε απόλυτα ελεγχόμενες και ρυθμιζόμενες συνθήκες.

Με τους θαλάμους ψύξης-συντήρησης ρυθμίζουμε την θερμοκρασία, την υγρασία και επιπλέον παρέχουμε ενεργητικό ή παθητικό αερισμό με εξωτερικό ή τον εντός του θαλάμου αέρα σε διαρκή βάση. Επιπλέον με τους ψυγειοθαλάμους απαλλασσόμαστε από τους κινδύνους ζημιών, όπως από την είσοδο βρόχινου νερού καθώς και του φαινομένου της εφίδρωσης, που δημιουργείται στην εσωτερική επιφάνεια των μουσαμάδων λόγω διαφοράς της μέσα από την έξω θερμοκρασία.


 

 Αρχική σελίδα | Ποιοι είμαστε | Στόχοι μας | Υπηρεσίες | Δίκτυο | Επικοινωνία 
Copyright © 2009 - Transcargo Hellas
σχεδίαση ιστοσελίδων | κατασκευή ιστοσελίδων | mvh networks

mvhnetworks